Blogg

Läs mer om Visma Sign och den digitala signaturens värld. I vår blogg hittar du aktuella ämnen, praktiska råd samt våra experters tankar och inlägg.

Varför ingå avtal med BankID? blogg

Varför ingå avtal med BankID?

BankID är så allmänt använt, att upptill 90% av dess användare upplever att det är den viktigaste appen på deras telefon – därför är det rent förväntat att även kunna ingå avtal och signera med BankID.

Visma Sign – digitala signaturens ursprung blogg

Visma Sign – digitala signaturens ursprung

Det var tidigt i januari 2010 som Visma Sign började göra signering enklare. Visma Signs ursprung börjar i Belgien och har varit framgångsrik inom digital signering i redan 11 år.
“Jag fick chansen att starta eget när min fru flyttade till Bryssel som en del av sitt arbete för EU-representationen”, säger Antti Larvala, Visma Signs grundare.

Integrera digital signatur i din programvara – så här går det till blogg

Integrera digital signatur i din programvara – så här går det till

Att integrera digital signatur som en del av programvaran tar användarupplevelsen till en helt ny nivå. Integrering möjliggör till exempel signering av alla HR-dokument i HR-systemet, eller bekräftelse av kundernas beställningar och avtal direkt från CRM-systemet. Du kan integrera digitala signaturer som en del i ett system som ditt företag själv skapat eller använda digitala signaturer i ett externt system ni använder. Det bästa sättet att inleda integreringen är att kontakta Visma Signs experter för inledande samtal.

Visma Sign: Var du än är blogg

Visma Sign: Var du än är

Du har överlevt en till arbetsvecka. Inga fler möten, inget mer kaffe som har stått på bordet i timtal och ser ut som (och smakar som) bläck.
Det är dags att avrunda dagen i tid för fredagsmys. Kom du ihåg din laptop, ditt lösgodis samt gravlaxen? Jättebra. Kom du även ihåg Sangiovesen? Super.

Digital signering garanterar att avtalen framskrider trots distansarbete blogg

Digital signering garanterar att avtalen framskrider trots distansarbete

Utan avtal finns det helt enkelt ingen företagsverksamhet. Redan av denna anledning är det nödvändigt att avtal framskrider, särskilt nu när så många andra saker runt om oss orsakar osäkerhet. Digital signering möjliggör avtal som framskrider snabbt och okomplicerat, vilket utgör grunden för att ditt företags verksamhet fortsätter smidigt även under corona.

6 sätt att öka din försäljning med digital signering blogg

6 sätt att öka din försäljning med digital signering

Nya kundrelationer har en avgörande roll för företagets framgång. Och uppkomsten av nya relationer är också bland de mest givande ögonblicken i företagsverksamhetens utveckling. För att din företagsverksamhet ska utvecklas och nya kundrelationer ska uppstå är det viktigt att du har en effektiv försäljningsprocess.