Visma Sign Blogg

Bekanta dig närmare med Visma Sign och läs mer om hur digital signering påverkar oss samt världen omkring oss. I bloggen hittar du aktuella teman, praktiska tips samt våra experters tankar om digital signering.

Integrera Digital Signatur blogg

Integrera digital signatur i din programvara – så här går det till

Att integrera digital signatur som en del av programvaran tar användarupplevelsen till en helt ny nivå. Integrering möjliggör till exempel signering av alla HR-dokument i HR-systemet, eller bekräftelse av kundernas beställningar och avtal direkt från CRM-systemet. Du kan integrera digitala signaturer som en del i ett system som ditt företag själv skapat eller använda digitala signaturer i ett externt system ni använder. Det bästa sättet att inleda integreringen är att kontakta Visma Signs experter för inledande samtal.

visma sign ursprung blogg

Visma Sign – digitala signaturens ursprung

Det var tidigt i januari 2010 som Visma Sign började göra signering enklare. Visma Signs ursprung börjar i Belgien och har varit framgångsrik inom digital signering i redan 11 år.
“Jag fick chansen att starta eget när min fru flyttade till Bryssel som en del av sitt arbete för EU-representationen”, säger Antti Larvala, Visma Signs grundare.

distansarbete blogg

Digital signering garanterar att avtalen framskrider trots distansarbete

Utan avtal finns det helt enkelt ingen företagsverksamhet. Redan av denna anledning är det nödvändigt att avtal framskrider, särskilt nu när så många andra saker runt om oss orsakar osäkerhet. Digital signering möjliggör avtal som framskrider snabbt och okomplicerat, vilket utgör grunden för att ditt företags verksamhet fortsätter smidigt även under corona.

En digital signatur är ett modernt sätt att på ett juridisk bindande vis signera avtal och dokument blogg

Vad är en digital signatur?

En digital signatur är ett modernt sätt att på ett juridisk bindande vis signera avtal och dokument. Tiotusentals företag och över 1,8 miljoner användare har redan signerat digitalt med Visma Sign.

afterwork med kollegorna blogg

Visma Sign: Var du än är

Du har överlevt en till arbetsvecka. Inga fler möten, inget mer kaffe som har stått på bordet i timtal och ser ut som (och smakar som) bläck.
Det är dags att avrunda dagen i tid för fredagsmys. Kom du ihåg din laptop, ditt lösgodis samt gravlaxen? Jättebra. Kom du även ihåg Sangiovesen? Super.