Visma Sign Kundcase

Läs hur företag utnyttjar digital signering, webbformulär samt det digitala arkivet och bli inspirerad!”Medarbetarna är överlyckliga och det enda vi frågar oss är varför vi inte gick över till digital avtalshantering ännu tidigare”

Henrik Teledahl, Ekonomiansvarig


Hagnor gick år 2023 över från att använda papperskontrakt till att använda digital signering via Visma Sign.

Läs mer”Vi ville ha en kostnadseffektiv leverantör som levererar en produkt som är smidig för oss att använda. Mot bakgrund av det föll vårt val på Visma Sign”

Marcus Abrahamsson, Säljchef


När fastighetsmäklarlagen ändrades till att tillåta digitala signaturer, utnyttjade SkandiaMäklarna sydvästra Skåne snabbt möjligheten för att effektivisera sitt arbetssätt.

Läs mer

”Efter en genomgång av både priser och funktioner visade sig Visma Sign vara det bästa alternativet.”

Andrè Skavhaug, Shared Service Center Manager


POWER med huvudkontor i Lørenskog i Norge använder Visma Sign för signering av alla anställningsavtal.

Läs mer

Över 50,000 företag hanterar redan sina avtal med Visma Sign

Power

Credinord

Vännas

Stockholm Ishockey

Scandic

Lohilo logga

”Det är förvånansvärt hur simpelt och enkelt programmet är. Men det är ju lite Vismas nisch också. Användarvänlighet för små och stora företag.”

Annie Steen, personalansvarig


Lohilo Foods AB tog i bruk Visma Sign år 2020 och har sedan dess haft digital signering i flitig användning.

Läs mer

Regionförbund Ishockey Norss

“För oss är det ett jättebra verktyg för att få en bättre bild över verksamheten, att snabbt kunna komma åt dokument och att vi snabbt kunde bygga upp en struktur för dokumentbehandling i Visma Sign.”

Zakarias Granlund, regionchef


Regionförbund Ishockey Norr började använda digital signering i samband med att Ishockeyförbundets administration centraliserades.

Läs mer

beijer industri

”Man får ett mail att man har ett dokument att signera, och man loggar in och signerar. Ja, enklare kan det inte bli.”

Madeleine Pettersson, ekonomiansvarig


Beijer Industri använder digital signering för att signera interna dokument som protokoll, attestflöden och övriga avtal som man tidigare signerat manuellt. Digital signering är ett måste då företaget sitter utspridd i Sverige och Danmark.

Läs mer

”Man kan säga att digitala signaturer har lett till en renässans i vår bransch.”

Roope Lindroos, medgrundare


CrediNord, en pionjär inom företagslån, har ända sedan företaget grundades arbetat helt och hållet online. Visma Sign som integrerats i tjänsten är en av hörnstenarna i företagets affärsverksamhet.

Läs mer

IF


”Uppsägningar av försäkringar sköts nuförtiden digitalt hos oss. Handläggningstiden på 2 veckor förkortades till en dag. Våra kostnader sjönk till 1/20 av pappersprocessen och antalet fel minskade.

Det som är allra viktigast för oss är att även våra kunder har upplevt att Visma Sign är lätt att använda”Försäkringsbolaget IF

Kalevala

”Digital signatur är ett bättre alternativ även ur en ekologisk synvinkel i och med att man inte behöver använda papper, och det uppstår inga kostnader för transport. Jag rekommenderar alla att använda digital signatur.”

Liisa Kettinen, försäljningschef


Kalevala Koru gick över till digital signatur när deras återförsäljningsavtal förnyades.

Läs mer

Börja signera digitalt redan idag

Prova digital signering utan kostnad under en gratis testperiod. Du får 5 signeringar att fritt testa med. Frågor? Kontakta oss, så svarar vi inom kort.