Digital signering för redovisningsbyråer och revisorer

Enklare signeringsprocesser med Visma Sign

Visma Sign erbjuder digital signering av dokument och hjälper dig uppfylla de krav som ställs i lagen om förhindrande av penningtvätt. Med tjänstens webbformulärer kan du enkelt verifiera dina kunders identitet.

Visma Sign uppfyller även Bolagsverkets krav för digital signering av årsredovisningen. Läs mer

Säkra & smidiga avtalsprocesser för redovisningsbyrån

Miljontals

dokument har signerats med Visma Sign.

Över 50 000

nordiska företag använder Visma Sign.

100%

juridiskt bindande sätt att underteckna dokument.

Visma Signs topp 3 funktioner för redovisning

Med digital signering samlar du in signaturer på distans och webbformulär hjälper dig uppfylla de särskilda skyldigheterna som ålagts för redovisningsbyråer.

Snabbar upp årsredovisningen

Merparten av de dokument som skickas via Visma Sign signeras redan samma dag. Använd för att snabba upp årsredovisningens upprättning och fakturera dina kunder snabbare!

Läs mer om signering av årsredovisningen

Kundidentifiering med webbformulär

Samla in uppgifter om dina kunder med ett webbformulär som signeras digitalt med BankID. Med Visma Sign skapar du enkelt blanketter och skickar dem till dina kunder att fylla i och signera. Snabbt och enkelt.

Integrera i ditt ekonomisystem

Visma Sign finns färdigt i flera ekonomisystem. Tack vare det omfattande API-gränssnittet kan tjänsten även integreras direkt till de flesta system. På detta vis kan du bara lägga till digital signering till redan existerande processer.

En lättanvänd tjänst för digital signering

Ladda upp ett dokument i Visma Sign, bestäm signeringsordning och skicka iväg för signering med epost. Det signerade dokumentet sparas automatiskt i Visma Signs trygga arkiv med företagsspecifika användarrättigheter.

  • Signering med BankID eller Freja eID identifierar kunden och godkänns av Bolagsverket
  • Bygg dina egna blanketter med en enkel drag-and-drop funktion
  • Säker, laglig och juridiskt bindande

Testa Visma Sign gratis!

Prova digital signering utan kostnad. Den kostnadsfria provperioden innehåller 5 signeringar. Du kan även kontakta oss för att höra mer om digital signering och Visma Sign.