Visma Sign

Signera elektroniskt

Med hjälp av elektronisk signering kan du hantera avtal på distans. Frångå krångliga avtalsprocesser och lägg tid på något trevligare.

Scrolla ner för att läsa mer om e-signering

Testa hur Visma Sign fungerar – du får 5 första signeringarna gratis.

Varför digitalisera signering?

Digital signatur gör det möjligt att signera dokument var som helst – när som helst. Tack vare verifieringskedjan är digital signatur dessutom säkrare än sin uråldriga kusin – papper och penna. Varje signatur skapar ett digitalt spår, och dessutom kan man inte göra förändringar i dokumenten efter signering.

Uppsägningar av försäkringar sköts nuförtiden digitalt hos oss. Handläggningstiden på 2 veckor förkortades till en dag. Våra kostnader sjönk till 1/20 av pappersprocessen och antalet fel minskade. Det som är allra viktigast för oss är att även våra kunder har upplevt att Visma Sign är lätt att använda.

Försäkringsbolaget IF

Visma Sign

Prova på digital signering, du får fem signeringar gratis

Testa digitala signaturer på direkten med Visma Sign. Testperioden binder dig inte till något, testperioden tar slut genast då signeringarna är slut.

Varför Visma Sign?

Stark identifiering

Digitala signaturer är säkrare än signeringar på papper. Då avtal signeras med bankkoder sker en stark identifiering.

Stöder EU:s eIDAS Direktiv

Det europeiska eIDAS-direktivet och den nationella lagstiftningen utgör laggrunden till digitala signaturer.

AUDIT TRAIL

Varje dokument och signatur kan spåras. Du ser alltid vem som har signerat samt vems signatur som saknas.

EN DEL AV VISMA KONCERNET

Vår unika struktur gör det möjligt att vara nära den lokala marknaden samtidigt som vi delar vår världsledande kompetens över länder, marknader och bolagsgränser.

Kontakta oss för att höra mer om digital signering

Vi hjälper våra kunder att övergå till digital signering med Visma Sign. Lämna oss en kontaktbegäran så kontaktar vi dig omgående.