Sälj snabbare med Visma Sign

Positiv kundupplevelse och effektivitet som framgångsfaktorer för försäljning

Testa gratis

Slutför affärer

Med Visma Sign är det enkelt att skicka dokument som hänför sig till affären till kunderna för granskning och godkännande. Kunderna kan signera dokument i en webbläsare var som helst.

Försäkra dig om positiv kundupplevelse

Upplever kunderna ditt företag som modernt, smidigt och lätt att sköta ärenden med? Uppdatera kundupplevelsen med digital ärendehantering med Visma Sign.

Flexibel och säker

Hantera försäljningen med Visma Sign Kunderna kan granska alla dokument på ett ställe och signera dem med den enhet de önskar. Alla dokument finns i säkert förvar.

Sälj snabbare

Snabb distribution och signering av dokument effektiviserar det viktigaste skedet av en försäljning: affärens slutförande. Vid detta skede av försäljningsprocessen är det viktigt att kunden kan enkelt var som helst granska och godkänna dokument som hänför sig till affären.

I egenskap av försäljare bereder du avtalet, skickar det för signering och följer upp hur affären framskrider.

Testa gratis

Hantera all försäljningsdokumentation med en tjänst

Försäljningsavtal

Spara försäljarnas tid med digital signering av avtalen. Du får kundens godkännande omedelbart. Avtalen hittar du enkelt i arkivet även vid distansförsäljning och oklara situationer.

Partnerskapsavtal

Gör samarbetet flexibelt. Ett digitalt avtal överförs enkelt mellan parterna och finns i säkert förvar hos båda samarbetspartners.

Orderbekräftelser

Bekräfta ordern före betalningen redan vid köptillfället. Med digital signatur kan båda parterna känna sig säkra om att ordern levereras enligt de överenskomna villkoren.

Tecknande och uppsägning av avtal

Försäkra dig om en positiv kundupplevelse. Erbjud kunderna ett smidigt sätt att bli kund hos dig och samtidigt säga upp sina tidigare avtal. Om din kund vill säga upp sitt nuvarande avtal, kan du nu erbjuda ett modernt sätt att göra det på.

Faktureringsavtal

Hantera ditt företags faktureringsavtal på ett ställe. Godkänn nya avtal snabbt, håll dig uppdaterad om avtalen och eventuella förändringar och få översikt om faktureringsavtalen i det digitala arkivet.

Webbutik

Identifiera dina kunder på webben på ett säkert sätt. Du garanterar rätt tjänst till rätt kund och undviker eventuellt missbruk av kortbetalningar.