Sälj effektivare med Visma Sign

Positiv kundupplevelse som framgångsfaktor för försäljning

Snabb signering av dokument effektiviserar det viktigaste skedet av en försäljning: affärens slutförande. Vid detta skede av försäljningsprocessen är det viktigt att kunden kan enkelt och var som helst granska och godkänna dokument som hänför sig till affären.

Prova Visma Sign gratis

Digital signering av försäljningsavtal

Ingå avtal med digital signering

När du ger kunden möjlighet att signera försäljningsdokumenten digitalt påskyndar du inte bara affärernas slutförande, utan sparar även värdefull tid för både kunden och dig själv. I din roll som säljare förbereder du avtalet, skickar det för signering och följer affärernas utveckling.

På 2020-talet vill ingen längre skriva ut, signera, skanna in och mejla dokument som enkelt kan kontrolleras och signeras med bara några klick.

Prova gratis

Läs mer i blogginlägget: 6 sätt att öka din försäljning med digital signering

Vi har en stor återförsäljningskanal, och vi förnyade de årliga avtalen med återförsäljarna under våren. Visma Sign sparade avsevärt mycket arbetstid. Tidigare fanns det så mycket fler rörliga delar och kostnader i bakgrunden, nu räckte det att bara trycka på en knapp.

Liisa Kettinen, försäljningschef, Kalevala Jewelry

Läs kundcase

Kalevala logo

Tre skäl till att använda digital signering inom försäljning

Slutför affärer
En positiv kundupplevelse
Flexibel och säker

Slutför affärer

Med Visma Sign är det enkelt att skicka affärsdokument till kunderna för granskning och godkännande. Kunderna kan signera dokument i en webbläsare var som helst.

Försäkra dig om positiv kundupplevelse

Upplever kunderna ditt företag som modernt, smidigt och lätt att sköta ärenden med? Visst sköter även ni affärer digitalt? Uppdatera kundupplevelsen med hjälp av Visma Sign.

Flexibel och säker

Hantera avtal med Visma Sign. Kunderna kan granska alla dokument på ett ställe och signera dem var och när det passar dem bäst. Alla dokument finns i säkert förvar.

Hantera alla dokument med en tjänst

Försäljningsavtal

Spara försäljarnas tid med digital signering av avtalen. Du får kundens godkännande omedelbart. Avtalen hittar du enkelt i arkivet även vid distansförsäljning och som stöd vid oklara fall.

Partnerskapsavtal

Gör samarbetet flexibelt. Ett digitalt avtal överförs enkelt mellan parterna och finns i säkert förvar hos båda samarbetspartners.

Orderbekräftelser

Bekräfta ordern före betalningen redan vid köptillfället. Med digital signatur kan båda parterna känna sig säkra om att ordern levereras enligt de överenskomna villkoren.

Tecknande och uppsägning av avtal

Försäkra dig om en positiv kundupplevelse. Erbjud kunderna ett smidigt sätt att bli kund hos dig och samtidigt säga upp sina tidigare avtal. Om din kund vill säga upp sitt nuvarande avtal, kan du nu erbjuda ett modernt sätt att göra det på.

Faktureringsavtal

Hantera ditt företags faktureringsavtal på ett ställe. Godkänn nya avtal snabbt, håll dig uppdaterad om avtalen och eventuella förändringar och få översikt om faktureringsavtalen i det digitala arkivet.

Webbutik

Identifiera dina kunder på webben på ett säkert sätt. Du garanterar rätt tjänst till rätt kund och undviker eventuellt missbruk av kortbetalningar.

Vill du veta mer om hur du effektiviserar försäljningen med Visma Sign?

Skicka oss ett meddelande så kontaktar vi dig inom kort!