Digital signering av bokslut

Signera bokslutet på
en dag

Med digital signering når du de undertecknande parterna oberoende av tid och plats. Med Visma Sign sparar du dessutom 90 % av arbetstiden och kostnaderna som vanligtvis går åt till att underteckna dokument.

Digital signatur är ett juridiskt giltigt sätt att bestyrka bokslutsdokument enligt Bokföringsnämnden.

Vill du veta mer eller få en presentation av tjänsten? Kontakta oss!

Lämna en kontaktbegäran

skicka avtal enkelt för signering med visma sign

40 000 företag använder Visma Sign

Enkel, snabb och modern

Visma Sign är ett lättanvänt och snabbt verktyg för att samla in signaturer till företagets dokument. Genom att signera bokslutet digitalt sparar du upp till 90 % av tiden och pengarna som vanligtvis går åt till att underteckna dokument.

Säker och riskfri

Den digitala signaturen är juridiskt bindande och, tack vare det digitala spåret, även säkrare än underskrifter på papper.

Används internationellt

Signera med stark autentisering i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Signera utan stark autentisering i resten av världen.

signera bokslut med visma sign

Så enkelt är det

Du skickar snabbt och smidigt ut bokslutet för signering. Efter att du skickat signeringsinbjudan kan du följa upp dokumentet i realtid i tjänsten. När dokumentet har signerats, sparas och förvaras det i Visma Signs digitala arkiv.

Avsluta räkenskapsåret och logga in på Visma Sign

När du har skapat ett Visma Sign-konto och då bokslutet är färdigt, kan du logga in i tjänsten. Du kan skicka bokslutet för signering direkt.
Vi hjälper dig gärna med att komma i gång med tjänsten.

Lägg till bokslut och undertecknare

Ladda upp bokslutsdokumentet i Visma Sign och ange de undertecknande parternas e-postadresser i signeringsinbjudan. Du kan även lägga till ett meddelande.

Skicka bokslutet för signering

Som standardinställning undertecknas dokument med stark autentisering (dvs. BankID). Du får en kvittering när alla parter har signerat bokslutet.

Visma Sign

Säker, snabb och juridiskt giltig

Det är tryggt att signera bokslut digitalt. Du kan välja i vilken ordning parterna ska signera dokumentet och välja vem som har tillgång till dokumenten i arkivet. Alla dokument sparas i Visma Signs arkiv.

Bolagsverket har publicerat en anvisning för digital inlämning av bokslut som stöd för revisorer och andra som hanterar bokslut.

förhandsgranska dokument innan de signeras

Vill du ha en demonstration av tjänsten?

Vill du veta hur du kommer i gång med digital signering, hur tjänsten fungerar i praktiken och hur du skapar ett Visma Sign-konto?

Be om en kostnadsfri demo för ditt företag.