Inga dolda
kostnader

Vi tror inte på att tjäna pengar på mer eller mindre dolda tillägg för det ena eller andra. Hos oss ingår allt i det paket du betalar för – inga extrakostnader.

Räkna på hur mycket du kan sparaTesta gratis

Klart från start

Orolig för dolda kostnader? Inte med Visma Sign – vi erbjuder en komplett, heltäckande
digital signeringstjänst

Alla nordiska BankID på ett ställe

Inga extra kostnader för det heller.

Du betalar inte för enskild användare

Våra paket baserar sig på antalet signeringar, inte i pris per användare. I Enterprise-paketet kan du dessutom lägga till hur många som helst.

Ingen startavgift

Som sagt, allt ingår.

Möjlighet till integration

Och självklart är plattformen byggd på öppna API:er med färdiga integrationsvägar för till exempel Sharepoint.

Effektivare med en enda signeringsplattform

I många företag används flera olika signeringssystem. Genom en gemensam plattform för alla avtal blir arbetet enklare och effektivare.
Vill du räkna på vad det skulle innebära för ditt företag?

Alla uppsägningar sköts nuförtiden digitalt hos oss. Handläggningstiden förkortades till en dag. Våra kostnader sjönk till 1/20 av pappersprocessen och antalet fel minskade. Även våra kunder har upplevt att Visma Sign är lätt att använda.

Se våra kundcase >

IF

Titta närmare på allt som ingår

Säker signering och verifiering inom hela Norden – uppfyller EU-krav såsom PAdES-standarden enligt eiDAS

Signera spårbart med BankID inom Sverige (BankID, Freja eID), Finland (alla finländska banker), Norge (BankID), Danmark (NemID) samt Nederländerna (iDIN).

Läs mer

Sökbar arkivering på obegränsat antal dokument

Samla alla avtal och dokument på ett ställe. Det finns ingen gräns på hur många avtal eller hur länge du kan spara dem i Visma Sign.
Läs mer

Webbformulär för säker inhämtning av data

I Business-paketet får du tillgång till Visma Sign Forms som du kan utnyttja för blanketter som behöver fyllas i och sedan signeras. På så sätt verifieras identiteten på dem som fyller i formuläret och informationen samlas på ett ställe, helt digitalt.

Profilera med egen logga och inbjudningstext

Lägg till företagets logga på alla signatursinbjudningar. Samtidigt kan du profilera signeringsmiljön med företagets färger.
Läs mer

Säker långstidsbevaring av dokument på servrar inom Norden

Informationssäkerhet och dataskydd har extremt hög prioritet hos Visma. Alla dokument som du har i Visma Sign lagras i krypterat format på våra servrar inom Norden.
Läs mer om systemets säkerhet här.

Börja signera digitalt redan idag

Prova digital signering utan kostnad. Den kostnadsfria provperioden innehåller 5 signeringar. Du kan även kontakta oss för att höra mer om digital signering och Visma Sign.