Hej utvecklare!

Möjliggör digital signering för era kunder

I den digitala världen utgör enkelhet och smidighet kärnan i både företagets effektiva verksamhet och kundupplevelsen. Genom att tillhandahålla användare digital signering i din programvara underlättar du deras vardag och förbättrar kundnöjdheten. Du kan integrera Visma Sign direkt i din programvara tack vare API-gränssnittet, varmed signeringen sker som en del av den nuvarande processen.

Användningsområden API Testmiljö

Förbättra kundupplevelsen av din tjänst

Digital signering – kundupplevelsens trumfkort

Tillhandahåll kunderna signering av dokument eller insamling och bekräftelse av kunduppgifter i realtid direkt i ditt program eller din tjänst. Med integrerad digital signering skonas användarna från den mödosamma processen med skrivaren, kulspetspennan och skannern eller filöverföringen mellan system. Digital signering är tack vare sin enkelhet kundupplevelsens riktiga trumfkort.

Det är enkelt att införa Visma Sign i systemet, och du har tillgång till expertisen hos vårt integrationsteam från början till slut. Om du vill ha ytterligare information om integreringen av digital signatur kan du be oss om en kostnadsfri presentation.

Mångsidig, effektiv, säker

Lösningen för just dig – flera olika användningsområden

Att skicka dokument för signering

Ge dina kunder möjligheten att skicka dokument för signering direkt från systemet. 89 % av dokumenten signeras inom ett dygn. Även massutskick är möjliga.

Signering som en del av din tjänst

Tillhandahåll kunderna signering av dokument i din tjänst och förbättra kundupplevelsen. Dina kunder slipper skriva ut, skriva under, skanna och e-posta avtal eller formulär för kunduppgifter.

Ansökan eller formulär som kräver stark autentisering

Integreringen av Visma Sign inkluderar även webbformulär. Webbformuläret är ett effektivt verktyg för till exempel insamling av kunduppgifter när du behöver säkerställa identiteten på personen som fyller i formuläret.

Slopa pappersblanketterna och uppdatera kundupplevelsen till detta millennium. Webbformuläret kan läggas till direkt på webbplatsen i till exempel WordPress.

Arkivering av dokument

Du beslutar själv om dokumentens slutförvaring. Om du vill kan dokumenten sparas automatiskt i dokumentarkivet. Dokumenthanteringen är ett användningsområde för den digitala signeringen eftersom alla digitalt signerade dokument även sparas i elektronisk form.

Förbättra kundupplevelsen för din tjänst

Visma Sign API

Med Visma Sign API kan du enkelt automatisera insamlingsprocessen av digitala signaturer. Tjänsten är byggd på gränssnittet REST API, varmed alla funktioner som är inbyggda i tjänsten Visma Sign finns även i gränssnittsbeskrivningen.

Du har tillgång till vårt integrationsteam som hjälper dig att smidigt genomföra integrationsprocessen. Du kan även på egen hand integrera Visma Sign i olika bakgrundssystem.

Visma Signs testmiljö

Vill du testa Visma Signs gränssnitt?

Visma Signs testmiljö är ett enkelt och riskfritt sätt att testa tjänsten i praktiken. Fyll i kontaktformuläret nedan, så skickar vår expert information till dig hur du får du tillgång till ett testkonto, API-nycklar och API-dokumentationen.

Kontakta oss!

Vill du veta mera om hur man kan integrera Visma Sign?

Kontakta oss här gällande alla frågor angående integrering av Visma Sign – beställ log-in till testmiljön eller fråga våra integrationsexperter om möjligheterna med Visma Sign!