Digital signering för föreningar och förbund

Effektivisera föreningens processer med digital signering

Administrativa processer snabbas med digital signering. Signera digitalt och spara alla dokument automatiskt i Visma Signs säkra nätarkiv.

Digital signering möjliggör bekväm föreningsadministration

“Visma Sign är väldigt enkel att förstå fastän man inte är så datavan. Det är väldigt viktigt att alla känner sig bekväma att använda en ny tjänst då den tas i bruk. Och det har varit fallet med Visma Sign.

Väldigt smidig för användarna och lätt att hantera för administratörerna.”

– Zakarias Granlund, regionchef på Regionförbundet Ishockey Norr

Läs kundcase >

Regionförbund Ishockey Norss

Smarta funktioner för effektiva föreningar

Glöm ”skriv ut–signera–skanna–mejla”. Med Visma Sign slipper du flaskhalsarna vid insamlingen av signaturer.

Snabbare processer

En stor del av dokumenten som skickas för signering med Visma Sign signeras redan samma dag.

Smidig och säker datainsamling

Med hjälp av webbformulär kan du säkert samla in och uppdatera medlemsuppgifterna. Formulären kan fyllas i och signeras direkt på föreningens webbplats.

Ordning och reda

Alla dokument sparas automatiskt i det digitala arkivet i Visma Sign. Bygg dina egna mappstrukturer och användargrupper för effektiv dokumenthantering.

Välj Visma Sign för enklare processer och datainsamling

Visma Sign är ett lättanvänt och snabbt sätt att samla in signaturer till dokument. Digitala signaturer minskar onödigt pappersarbete, sänker materialkostnader och gör processerna betydligt snabbare.

Hantera medlemsuppgifter enkelt och säkert

Med färdiga web-blanketter som bäddas in på webbplatsen kan du enkelt samla in och uppdatera medlemsuppgifter enligt GDPR-förordningarna. Att skicka in en blankett kräver alltid identifiering med BankID, så att du alltid vet vem du har att göra med. Varje dokument och signatur kan spåras. Visma Sign lämpar sig för pålitlig handläggning och administration av känsliga uppgifter, eftersom endast behöriga personer har tillgång till uppgifterna.

Underlätta administrativt arbete

Signera mötesprotokoll, beslut och arbetsavtal – du når betydande kostnadsbesparingar när du digitaliserar de administrativa åtgärderna av din förening. Samtidigt hittar du alla dokument på ett ställe i framtiden. Inget mera leta rätt bland papper och mappar!

Samarbeten blir smidigare

Det blir lättare att hitta nya samarbetspartners när du förenklar avtalsprocessen för donatorer, sponsorer och andra företag!

Börja signera digitalt redan idag

Prova digital signering utan kostnad. Den kostnadsfria provperioden innehåller 5 signeringar. Du kan även kontakta oss för att höra mer om digital signering och Visma Sign.