Digital signering för finansbranschen

Säker avtalshantering med Visma Sign

Spara upp till 90 % i tid och kostnader med Visma Sign – i jämförelse med penna och papper.

Med digital signering ingår du nya kundavtal snabbare, förkortar handläggningstiderna för dokument och minskar betydligt på antalet misstag och utredningsarbete.

Flera företag inom bank, finans & försäkring litar på Visma Sign

IF

Digital signering effektiviserar avtalsprocesserna

Digitala signaturer gör signeringsprocesserna transparenta, är säkra att använda, sänker kostnaderna och gör det enkelt för kunden att sköta sina ärenden med dig.

Uppfyller finansbranschens strikta säkerhetskrav

Visma Sign kräver stark identifiering av den som signerar dokumentet, vilket garanterar att dokumentet inte ändras efter det att signeringsprocessen har inletts.

Snabb datainsamling

Med hjälp av webbformulär som du kan skicka som en länk eller bädda in på hemsidan, kan du säkert samla in uppgifter från dina kunder. Använd dem för att automatisera låneansökningar, uppdatering av information och tecknande av avtal.

Förbättra kundupplevelsen

Kunderna vill sköta sina ärenden enkelt och snabbt. Digital signatur kan användas var och när som helst med vilken enhet som helst. Erbjud dina kunder en effektivare tjänst och ett smidigare sätt att sköta ärenden med dig.

Uppsägningar av försäkringar sköts nuförtiden digitalt hos oss. Handläggningstiden förkortades till en dag. Våra kostnader sjönk till 1/20 av pappersprocessen och antalet fel minskade. Även våra kunder har upplevt att Visma Sign är lätt att använda.

– Försäkringsbolaget If

IF

Testa Visma Sign gratis!

Prova digital signering utan kostnad. Den kostnadsfria provperioden innehåller 5 signeringar. Du kan även kontakta oss för att höra med om digital signering och Visma Sign.