Avdelningar

Hela företaget kan dra nytta av Visma Sign

Med Visma Sign säkerställer du en smidig upplevelse för alla intressenter – oavsett om det handlar om ett försäljningscase eller om att rekrytera in en ny stjärna till boalget.

Med sina mångsidiga funktioner, låter Visma Sign dig ta kontroll över hela företagets kontraktsprocesser – från utformning av avtal till säker lagring.

HR och rekrytering

Hantera alla arbetsrelaterade dokument med en tjänst

Med Visma Sign minimerar du pappersarbete och frigör dina resurser till HR:s kärnaktiviteter: rekrytering av talang och utveckling av personal. Ett elektroniskt arbetskontrakt säkerställer en effektiv kontraktsprocess, genom att tillåta dokumentsignering för alla parter på en gång, oberoende av tid och plats.

Sälj

Säljframgång med Visma Sign!

Utmärkt kundupplevelse och effektivitet är avgörande för att lyckas med försäljning. Att snabbt kunna dela och signera dokument underlättar och påskyndar avslutandet av affärer. Genom Visma Sign garanteras att dina kunder smidigt kan överblicka och godkänna dokument som är kopplade till transaktioner, oavsett var i världen de befinner sig.

Företagsledning och administration

Gör vardagen för ditt företag smidigare

Dra beslutsfattandet in i den digitala eran genom att effektivisera hanteringen av kontrakt och dokument med e-signaturer. Med Visma Sign blir insamling och förvaring av underskrifter och alla företagets dokument och kontrakt enkel och problemfri, då allt är i elektronisk form.

Över 60 000 företag använder Visma Sign

Vill du se tjänsten i aktion? Prova Visma Sign utan kostnad och låt verksamheten lyfta. Vårt expertteam är här för att vägleda dig om du önskar ytterligare information.