Förordning om sprängämnesprekursorer

Underteckna inköp med webbformulär

Skärpta EU regler vid hantering av kemikalier kräver att leverantörer av kemikalier samlar in kundförsäkran på inköpta kemikalier.

Med Visma Signs webbformulär kan ni enkelt samla in signeringar på kundförsäkran som tillåter kunder att köpa kemikalier. Lämna en kontaktbegäran för att höra mer om hur ni kan bygga upp webbformulär för att samla in juridiskt bindande kundförsäkringar.

Tre steg är allt som krävs

Skapa webbformulär & samla in uppgifter

Att skapa ett webbformulär är enkelt. Dela sedan formuläret till dina kunder för ifyllning.

Autentisering

Efter att formuläret är ifyllt, signerar kunder formuläret digitalt. Undertecknarens identitet bekräftas med BankID.

Signering

Signeringen sker effektivt och enkelt. De signerade dokumenten sparas i Visma Signs arkiv, där all parter kan granska dokument som de har skrivit under.

Kontakta oss för att höra mer om webbformulär och digital signering

Vi hjälper er samla in kunduppgifter Visma Signs webbformulär. Lämna oss en kontaktbegäran så kontaktar vi dig omgående.

Sköt ärenden smidigt med Visma Signs webbformulär

Terrordåd som genomförts med hemgjorda bomber ökar kraven på att spåra kemikalier från fabrik till användare. När innehållet av kemikalier överstiger gränsvärdet är det bara professionella användare eller privatpersoner med tillstånd som får köpa kemikalieblandningar. Skärpta EU-regler kräver att försäljare av kemikalier identifierar samt samlar in signaturer av kunder som köper kemikalier som överskrider gränsvärdet.

Med formulär som signeras digitalt är det enkelt för dina kunder och dina försäljare att sköta uppköp smidigt. Webbformulär kan användas var och när som helst. Uppgifterna på blanketten är omedelbart tillgängliga för ditt företag.

Skapa den blankett du behöver

Med Visma Sign Forms skapar du en proffsig webblankett utan kodningsfärdigheter på bara några minuter. Du kan dela blanketten omedelbart genom en länk eller via din webbutik.

Behöver inte separat ibruktagning

Webblanketterna ingår i tjänsten Visma Sign och är tillgängliga till alla företagskunder. Du kan skapa webblanketter enligt dina behov – obegränsat.

Överför uppgifterna till externa system

Uppgifter som matats in på webblanketter kan enkelt överföras även till externa system såsom kundhanteringssystem, medlemsregister och olika databaser.

Säker och pålitlig

Med Visma Sign-webblanketten samlar du in även känsliga uppgifter i enlighet med dataskydds- och datasäkerhetskraven.

Registrera dig till Visma Sign

Kom igång med webbformulär och digital signering redan idag. Registrera dig till Visma Sign på under fem minuter!

Uppsägningar av försäkringar sköts nuförtiden digitalt hos oss. Handläggningstiden på 2 veckor förkortades till en dag. Våra kostnader sjönk till 1/20 av pappersprocessen och antalet fel minskade. Det som är allra viktigast för oss är att även våra kunder har upplevt att Visma Sign är lätt att använda.

Försäkringsbolaget IF